Contact vanuit je hartWorkshop op locatie door Francien van de Wiel, data en tijden in overleg


Ons hart speelt een cruciale rol in ons functioneren, onze gezondheid en in ons gevoel van welbevinden. Wil je opnieuw de verbinding met je hart ervaren en opnieuw contact maken met je diepste zelf? Dat kan in deze workshop.  We werken tijdens de workshop met dans, adem- en bewegingsoefeningen. Je wordt stap voor stap uitgenodigd met lichaam, hart en ziel in het hier en nu aanwezig te zijn. Na deze dag ervaar je minder weerstand in leven en werk en ben je meer in contact bent met jezelf en met anderen.

De hartcoherentiemethode kan worden ingezet ter:
- reductie van stress en stressgerelateerde klachten
- verkrijging van meer emotionele balans en een effectieve omgang met pijnlijke emoties
- verkrijging van meer concentratievermogen, meer helderheid in denken, meer toegang tot onze intuïtie en tot de wijsheid van het hart.

De eenvoudige adem- en bewegingsoefeningen zorgen voor hartcoherentie. Hartcoherentie  wil zeggen dat er een ritmische samenhang bestaat tussen de korte en lange pauzes van het hartritme. Als  je hartritme coherent is voel je je ontspannen en tegelijkertijd alert. Er is dan harmonie tussen hoofd en hart. Dit is de toestand van de optimale ervaring, een toestand die ook wel FLOW genoemd wordt. In deze toestand kun je zonder tussenkomst van gedachten bewegen vanuit je hart. Je komt hierdoor fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en stress wordt gereduceerd. Dit werkt door in het leven van alledag.


Iedere dag, ieder moment is nieuw en nodigt uit ….
vanuit je hart aanwezig te zijn.Deze workshop met een lichaamsgerichte benadering om hartcoherentie te bevorderen, wordt gegeven door Francien van de Wiel, coach, therapeut en trainer. Het gegeven hartcoherentie wordt verduidelijkt en de oefen-cd  ‘Laat je hart ademen’ met laagdrempelige oefeningen krijgt een korte introductie. Ook zonder cd kun je zelf thuis aan de slag. Voor professionals is er een hand-out met de volledige tekst van de cd. Met deze hand-out  zijn de oefeningen eenvoudig te gebruiken in de eigen werksituatie.


Op locatie

Plaats en ruimte: in overleg
Data en tijden: in overleg
 

 

Voorwaarden

Minimaal 8 personen en maximaal12 personen


Kosten

€ 95,- (incl. BTW) p.p.

Overleg en informatie

Bel 06-41573922