Adem, dans en meditatie


Workshops op dinsdagavond met Francien van de Wiel

Adem is leven....

Adem, dans en meditatie vloeien in elkaar op één avond.
Tijdens deze workshops kun je ervaren hoe ademhaling, dans en meditatie met elkaar verbonden zijn en hoe deze mooie en natuurlijke combinatie je tot rust kan brengen.

Ken je het gevoel van een korte ademhaling, spanning, onrust? En voel je misschien het verlangen meer volledig te ademen? Met aandacht en meer volledig ademen is niet alleen rustgevend, het verhoogt ook je bewustzijn want het opent de zintuigen. Het eerste deel van de avond nodigen we de ademhaling op verschillende manieren uit. Dit bevordert hartritme-variatie en zorgt ervoor dat er in het moment geen stresshormomen worden geproduceerd. Na het ademen met aandacht kunnen we ervaren hoe de adem ruimer kan worden en je hele lichaam mee in beweging kan nemen. Je ademhaling ondersteunt je dans...

Ademhaling wordt dans of andersom; Dans wordt adem....
Op een rustige manier en met aandacht bewegen maakt je sensitief en vrij.  Dit werkt door in je leven van alledag.

Het derde deel van de avond mediteren we een half uur. Ademhaling en dans hebben dan al gezorgd voor meer aanwezigheid in je lichaam. Je mind is op de achtergrond en daardoor is je denken vanzelf rustiger in deze afrondende meditatie.

Deze workshops geef ik in series van 4 dinsdagavonden. Bedoeld voor iedereen die hiermee wil kennismaken of verdieping zoekt. Ze sluiten op elkaar aan maar zijn ook los van elkaar te volgen.
Voor 4 avonden als geheel betaal je € 50,- en voor een losse avond betaal je € 15,-
Waar:

St. Theresiaplein 10, Maastricht

Wanneer:

28 maart, 4, 11 en 18 april 2017

Tijd:

20 u tot 21.30 u.

Prijs:

€ 50 voor het geheel van 4 avonden
€ 15 voor losse avonden

Aanmelden:

Door te bellen 06 41573922
of via het inschrijfformulier