Zichtbaar zijn

Tweewekelijkse training voor vrouwen door Francien van de Wiel
 

                  
Deze intensieve groepstraining van 8 middagen is voor vrouwen die vanuit hun eigenheid aanwezig en zichtbaar willen zijn. Niet de uiterlijke norm telt maar je gevoel van eigenwaarde. Je overlevingspatronen die beperkend zijn geworden ga je herkennen en daardoor kun je ze stap voor stap loslaten. Er kan ruimte ontstaan voor jou! Je talenten en kwaliteiten komen tevoorschijn! Je kunt ze opnieuw gaan zien en je leert ze inzetten in je leven van alle dag.

Zichtbaarder worden in je eigen leven is juist belangrijk in die situaties waarin je geneigd bent te 'verdwijnen'. We hebben allemaal onze vluchtmechanismen. Dat is op zich niet verkeerd want soms is het nodig even 'onzichtbaar' te zijn. Soms ook worden deze mechanismen beperkend of zelfs verstikkend. Door aandacht en begrip kan er nieuwe energie vrijkomen en er ontstaat weer FLOW in je leven. We werken in een kleine groep. Dat geeft steun, begrip, herkenning, vertrouwen en het werkt heel inspirerend!

Door de lichaamsgerichte manier van werken ontdek je dingen over jezelf die normaal onder de oppervlakte blijven. Expressie, seksualiteit, angst en onzekerheid komen aan de orde, met respect voor alles wat is. De verschillende aspecten van ieders persoonlijkheid worden in relatie gebracht met lichaamshouding, lichaamsbeleving en beweging. Omdat je lichaam door het volgen van deze cursus opnieuw vertrouwen kan ervaren,  wordt een nieuwe  dimensie van je ‘vrouw zijn’ belicht. De dimensie waarin er ruimte ontstaat voor jezelf. We maken gebruik van dans en beweging, chakra-psychologie, grondingsthechnieken, lichaamshouding, ademwerk en visualisatietechnieken.

Terwijl wezenlijke thema’s aan de orde komen zal de cursus lichtheid brengen en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ervaring in dans en beweging is niet nodig.Enkele reacties van deelnemers:

Ik heb nog niet eerder in zo'n korte periode zoveel geleerd over mezelf. Het is heerlijk om me vrijer te voelen! Mijn oordelen waarmee ik mezelf beperkte bepalen mij niet meer. Ik ben daardoor meer aanwezig en letterlijk meer zichtbaar. Ik ervaar ook meer vertrouwen voel me zekerder. De tools uit deze training gebruik ik nog dagelijks. Een prachtig traject. Dankejwel Francien!
Geertje

De training zichtbaar zijn is een hele prettige training. De groep is klein en dat  voelde meteen vertrouwd. Ik wilde graag meer balans in mijn leven en minder vluchten. De training heeft mij handvatten hiervoor gegeven. Ik kan nu beter gronden. De grondingsoefeningen kan ik regelmatig toepassen en het helpt mij om minder in mijn hoofd te zitten en dichter bij mijzelf te blijven. Mijn vluchtgedrag is verminderd. Ik kan makkelijker accepteren dat geluk niet altijd  aanwezig is en dat het  zit  in de kleine dingen te zien. In moeilijke situatie was ik geneigd de moeilijkheden buiten mijzelf te leggen, dat gaf weerstand naar alles en iedereen. Dat kost uiteindelijk veel energie want ik kan de omgeving niet veranderen. Tijdens de training ben ik gaan inzien dat ik zelf verantwoordelijk ben. Dat geeft rust.
Zichtbaar zijn als naam van de training vind ik heel toepasselijk. Dit woord zal voor mij altijd een speciale betekenis houden. Dank groepsgenoten maar bovenal natuurlijk Francien.
Dorine.

Ik had veel vragen over hoe verder in mijn werk. Door de zichtbaar-zijn training voel ik me letterlijk meer aanwezig en ervaar daardoor meer keuzevrijheid op allerlei vlakken en dus ook binnen mijn werk. Dat voelt prettig. Er zijn meer mogelijkheden dan ik vooraf dacht. De keuze's liggen ook op een ander vlak dan ik vooraf dacht.
Elzien

 
Waar

Studio Tridance
St. Theresiaplein 10
Maastricht

Wanneer

Nu lopend:
8-2, 22-2, 8-3, 22-3, 5-4, 19-4, 3-5 en 18-5.

De volgende cyclus:
13-9, 27-9, 11-10, 25-10, 8-11, 22-11, 6-12, 20-12

         

Tijd

14.00 u. tot 16.30 u.
 

Deelneemsters

Het maximum aantal is 4
Een kleine groep waarborgt de individuele aandacht.


Prijs

€ 522,-
Sommige verzekeraars vergoeden deze training.
Kijk bij 'Praktisch' op deze site voor een overzicht.

Aanmelden

Bel: 06-41573922 of  0032 (0)4 3811373
Of gebruik het inschrijfformulier dan wordt je gebeld.