therapie en coaching


Lichaamsgerichte therapie is een deels non- verbale vorm van psychotherapie, werkzaam bij stress en stressgerelateerde klachten, trauma, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Bij coaching ligt het accent op (her)vinden van balans in je leven. Privé, werk of de combinatie. Flow ervaren en los komen van wat je tegenwerkt.

Hieronder is alle informatie te vinden over individuele sessies, danstherapie in een groep en de trainingen 'Zichtbaar zijn' voor mannen en vrouwen.
 

Aanbod:


individueel:
Individuele therapie In een groep:

deskundigheidsbevorderingWerk je met mensen en ben je op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten? We hebben een gevarieerd aanbod met workshops en trainingen.

De jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is voor professionals en bedoeld om beweging en lichaamsbewustzijn in te zetten in eigen werk.

De trainingen 'Laban Movement Analyses' en 'Bartenieff Fundamentals' zijn voor wie werkt met dans, theater, muziek of sport. Als docent, therapeut of studerend hiervoor. Maar ook voor ieder ander die op zoek is naar een dieper begrip van beweging en dans.
 

Aanbod:


Trainingen:
Workshop:

Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching in Maastricht.
Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het vinden van balans in jezelf en je leven, zodat je hart weer kan spreken!
Crisis, vastgelopen in je relatie? Vermoeidheid?
Je kunt meestal snel en zonder verwijzing terecht voor doeltreffende individuele hulp of groepstherapie.
Naast therapie en coachings-sessies bieden we trainingen en workshops voor professionals aan.
Neem met vragen vrijblijvend contact op!

___________________________________Ook op locatie:

De workshop 'Leven vanuit je hart'
____________________________________

Francien van de Wiel en Marieke Dalannoy
zijn geregistreerd lid bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en lid van de NVDAT (Nederlandse Vereniging voor Danstherapie)

______________________________________


Contactformulier


_____________________


Aanmelden Nieuwsbrief


______________________