therapie en coaching


Soms heb je ondersteuning nodig als er crisis, pijn, onbegrip of gebrek aan energie is. Dat kan zijn therapeutisch, of in de vorm van coaching.

Lichaamsgerichte therapie is een deels non- verbale vorm van psychotherapie, werkzaam bij stress en stressgerelateerde klachten, trauma, spanningsklachten, angst, problemen met houding en beweging, burn-out en depressie.
Bij coaching ligt het accent meer op hoe je wil functioneren in je leven en aanpassingen in leefstijl.

Hieronder vind je alle informatie over individuele sessies, danstherapie in een groep en de trainingen 'Zichtbaar zijn' voor mannen en vrouwen.
 

Aanbod:


individueel:
Individuele therapie In een groep:

deskundigheidsbevorderingWerk je met mensen en ben je op zoek naar verdieping en nieuwe inzichten? We hebben een gevarieerd aanbod met workshops en trainingen.

De jaartraining 'Lichaamsgericht coachen' is voor professionals en bedoeld om beweging en lichaamsbewustzijn in te zetten in eigen werk.

De trainingen 'Laban Movement Analyses' en 'Bartenieff Fundamentals' zijn voor wie werkt met dans, theater, muziek of sport. Als docent, therapeut of studerend hiervoor. Maar ook voor ieder ander die op zoek is naar een dieper begrip van beweging en dans.
Bekijk ook de workshop 'Leven vanuit je hart'!
 

Aanbod:


Trainingen:
Workshop:

Tridance

Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en coaching in Maastricht.
Onze activiteiten zijn gericht op het thuiskomen in je lichaam en het vinden van balans in jezelf en je leven zodat je hart weer kan spreken!
Crisis, vastgelopen in je relatie? Vermoeidheid?
Je kunt meestal snel en zonder verwijzing terecht voor doeltreffende individuele hulp of groepstherapie.
Naast therapie en coachings-sessies bieden we trainingen en workshops voor professionals aan.
Neem met vragen vrijblijvend contact op!

Francien van de Wiel en Marieke Dalannoy
zijn beide geregistreerd lid bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en de NVDAT (Nederlandse Vereniging voor Danstherapie)


______________________________________


Contactformulier


______________________


Aanmelden Nieuwsbrief


______________________