Lichaamsgerichte coaching
We werken in deze sessies op een aandachtige en lichaamsgerichte manier. Je maakt verbinding met je overlevingspatronen op een diepere laag. Hierdoor krijg je weer zicht op je situatie. Er ontstaat rust en de aandacht kan zich verplaatsen van stagnatie of probleem naar de meest geëigende stap voor jou op dat moment. Dat geeft ruimte en je komt op een natuurlijke manier weer in FLOW. Een stap die aanvankelijk onmogelijk leek wordt concreet en haalbaar.  De sessies zijn zeer effectief gebleken en zijn werkzaam bij  hooggevoeligheid, verlies, angst, energieproblemen, groei- en (spirituele) veranderingsprocessen, stress in combinatie met houding- en bewegingsproblemen.

Het lichaam is de ingang om tot diepgaande
verandering te komen.


De methoden die gebruikt worden zijn ondermeer: ademwerk, werken met hartcoherentie, technieken om te gronden, hands-on, body-mindcentering,  dans en muziek, focusing en structuuropstellingen. Het belangrijkste is de oefening in aandachtig waarnemen van de subtiele signalen in het lichaam. Het opnieuw in contact komen met het eigen lichaam is op zichzelf al helend en verhelderend. Je lichaam spreekt en weet.. De antwoorden op je vragen zijn dichter bij dan je denkt. Het aantal sessies en de frequentie hangen af van de vraag.


Lichaamsgerichte life-coaching is altijd maatwerk. Tot de mogelijkheden behoren:
- Individuele sessies in de ruimte van Tridance.
- Individuele sessies wandelend, in de vrije natuur.
- Relatie-coaching voor partnerrelaties of ouder- kindrelatie.

Na een vrijblijvende kennismakingssessie doe ik een voorstel voor een traject op maat.
Enkele reacties:


Kleine en grotere trauma's verstoorden me in m'n dagelijks leven zonder dat ik het wist. Nu voel ik me vrij daarvan, wat een verandering!
Maarten

Mijn vermoeidheid beheerste vroeger alles in mijn leven maar sinds ik deze sessies volg ben ik mijn vermoeidheid de baas. Dat wil zeggen dat ik op bepaalde moment kan voelen dat er ruimte is om een keuze te maken. Iets te doen voor mezelf of voor een ander. Iets te doen waar ik energie van krijg. Ik kon vroeger wel bedenken wat ik moest doen maar kon toch de stap niet nemen. Nu weet ik hoe. Ik voel me sterker en omdat mijn zelfvertrouwen is gegroeid kan ik negativiteit beter hanteren.
Mariska

Deze sessies hebben voor mij heel goed gewerkt! Ik ben me beter in m’n vel gaan voelen. De aandacht voor het aarden en een goede houding maakte dat ik me bewuster van mezelf werd. Vooral de aandacht voor het bekkengebied was voor mij een doorbraak. De beweging, afgewisseld met korte meditaties vond ik heel fijn. Het stroomt weer en ik voel me meer één geheel. Ik ben veel minder neerslachtig!
Albertine

Waar:

Tridance, St. Theresiaplein 10, Maastricht

of: wandelend in de natuur.
 

Prijs:

€ 90 voor een sessie van 75 minuten
Klik hier voor vergoeding of
inkomensafhankelijke korting


Aanmelden kennismakingsgesprek


Even bellen kan ook:
06 41573922 of 0032 (0)4 3811373Without taking a
chance you can not
know life!